top of page

Hoe werkt het?

 • 1. Wie is goedkoper een Personal trainer of Tim?
  Tim is goedkoper, reken maar mee: 1 x per week 1 uur personal training kost € 60,- ( prijzen PT: tussen €60 – €80 p/u). Dat is gelijk aan € 240,- per maand voor 4 maal personal training. 7 dagen (24/7) Tim kost bij het duurste abonnement € 12,50,- per week. Dat is gelijk aan € 50,- per maand voor iedere dag van de maand. Stel je krijgt 1 tikkie per dag, dat is wel erg veel, maar dan kost je dat 30 x € 5,- = € 150,- extra per maand. Totaal kost Tim dan: € 200,- per maand bij het duurste abonnement. Tevens maakt Tim een voedingsschema voor je en is zijn beste maat een gediplomeerd fysiotherapeut en regelt hij een sportschema voor je. Verschil per maand: Personal Trainer € 240,- tov Tim € 50,- + tikkies.
 • 2. Kan ik vakantiedagen of een pauze nemen?
  Ja, dat kan. Stuur 24 uur van te voren een app naar Tim en deel hem mede van wanneer tot wanneer je vakantie of pauze duurt. Je abonnement wordt dan voor die tijd gepauzeerd. De maximale pauze van een abonnement is 4 weken achter elkaar, daarna loopt het abonnement automatisch weer voor 1 maand verder.
 • 3. Is Tim een flexibele gozer?
  Ja, dat is hij zeker. Alles is bespreekbaar en de logische uitzonderingen zoals blessures, ziekte, familie omstandigheden en natuurrampen zijn altijd een reden voor Tim om een uitzondering op de regel te maken.
 • 4. Hoe betaal ik het abonnementsgeld?
  Abonnementsgeld betaal je in één keer bij inschrijving middels een Tikkie. Het tikkie krijg je na ontvangst van jouw ingevulde inschrijfformulier.
 • 5. Kan ik het abonnementsgeld in delen betalen?
  Nee, dit is helaas niet mogelijk. Het abonnementsgeld wordt altijd in één keer voldaan bij inschrijving.
 • 6. Moet ik een tikkie direct betalen?
  Ja, dat is wel de bedoeling. Echter, Tim geeft je tot 12 uur s’ avonds op de dag van het tikkie de tijd. Heb je dan nog niet betaald, dan ben je in gebreke.
 • 7. Als ik een Tikkie niet betaal, wat gebeurt er dan?
  Dan ben je in gebreke en verplicht om de boete te betalen genoemd in de voorwaarden en kan je abonnement per direct stopgezet worden. Het restant abonnementsgeld + kosten en wettelijke rente zijn dan direct opeisbaar. Ja, met Tim valt niet te spotten, wel te sporten.
 • 8. Heeft Tim een diploma?
  Ja, naast een veter- en een zwemdiploma is hij ook gediplomeerd fitnesstrainer en voedingsdeskundige. Ook speelde hij voetbal op hoog niveau.
 • 9. Kan ik een Persoonlijk consult met Tim krijgen?
  Je kunt een persoonlijk consult met Tim plannen. - Dit kan face-to-face of middels Zoom. ( Corona maatregelen zijn van invloed ). 1 consult van 1.5 uur Kost € 75,- ( Stok achter de deur leden krijgen € 5,- korting). Je krijgt dan een Persoonlijk voedingsschema en of sportschema via email. - Leden van Stok achter de deur kunnen ook personal training krijgen in Leiderdorp. Normaal € 70,00 per uur maar voor leden van Stok achter de deur € 65,00 per uur. Dus ook hierop 5 euro korting!
 • 10. Wie is de fysiotherapeut die verantwoordelijk is voor de oefenprogramma’s?
  Zijn naam is Duco en hij is o.a. werkzaam in zijn praktijk in Leiderdorp. Meer informatie kun je vinden op www.tcleiderdorp.nl of www.ducokanij.nl
Woman Running_edited_edited.png

Heb je interesse en ben klaar voor een effectieve aanpak?

bottom of page