top of page

Suppletie

Waarom is suppletie zo belangrijk?

Suppletie is geen medicatie:

Het verschil zit in de stoffen. Medicatie bestaat uit synthetische, chemische stoffen die symptomen bestrijden. Suppletie bestaat uit natuurlijke stoffen zoals vitaminen, mineralen, sporenelementen en bioactieve stoffen uit planten en kruiden, die de werking van organen bevorderen of herstellen.

Je kunt suppletie toevoegen aan je dagelijkse voeding om je lichaam optimaal te laten functioneren. Suppletie wordt door je lichaam afgebroken en vervuilt het niet.

Wil je fitter worden, een betere conditie hebben, sterker worden of afvallen, dan kan suppletie je daarbij helpen.

Image by Supliful - Supplements On Demand

Detox


Suppletie kan specifiek de schoonmaakprocessen in het lichaam bevorderen, essentieel voor een optimale werking van je lichaam. Een vervuild lichaam functioneert nooit optimaal, dus een goede detox is belangrijk.

Weefselherstel


Voor een cel om goed te functioneren, moeten de fysiologische processen in de cel goed verlopen. Suppletie helpt de cellen te herstellen van schade, een proces dat we weefselherstel noemen.

Onderhoud


Na detox en herstel moeten de cellen onderhouden worden. Dit gebeurt in eerste instantie door gezonde voeding, maar kan ondersteund worden met suppletie.

Wat is de beste manier?


Wij hebben ons de afgelopen 20 jaar verdiept in het optimaliseren van het lichaam met suppletie. We ontdekten een methode die zowel schoonmaakt, herstelt als onderhoudt. Hierdoor worden mensen gezonder en kunnen ze afvallen zonder ‘jojo-effect’!

De Suppletiepakketen

Om het u makkelijk te maken hebben wij de suppletie die nodig is om weer optimaal te worden alvast voor u in een pakket gedaan. Hoe werkt het:

 

  1. U begint met het Detox in 1 dag.  VegaQura Q-Start reinigt in 1 dag uw darmen op orgaan en celniveau en is effectief gebleken bij 96,7% van onze cliënten die mee deden aan het detox onderzoek.

  2.  Gevolgd door het Herstel en Onderhoudspakket. Deze duurt 3 maanden. Alle suppletie daarvoor benodigd zit in 1 doos met gebruikshandleiding.
     

  • Het herstel en Onderhoudpakket kunt u het hele jaar blijven gebruiken,  het is echter wel raadzaam om minstens 1x per jaar een de detox van 1 maand te doen.

  • Al onze suppleties  zijn door de Europese Commissie goedgekeurd als aanvullende behandeling van volwassenen.

bottom of page