top of page
Blackboard

Suppletie

Waarom is Suppletie zo belangrijk?

 

Suppletie is geen medicatie, het verschil zit hem in de stoffen waaruit beide bestaan. Medicatie bestaat uit synthetische stoffen, dit zijn chemische stoffen en bestrijden de symptomen van een stoornis of ziekte.

Suppletie bestaat uit natuurlijke stoffen zoals vitaminen, mineralen, sporen elementen en bioactieve stoffen. De laatste komen in planten en kruiden voor en hebben een fysiologische funktie in het lichaam. Hierdoor bevorderen of herstellen ze de werking van een orgaan.

Hierdoor kun je deze ook gebruiken als toevoeging aan je dagelijkse voeding. Hierdoor kan je lichaam weer optimaal gaan functioneren. Suppletie wordt door je lichaam ook weer afgebroken en vervuilt je lichaam dus niet.

Wil je fitter worden, een betere conditie hebben, sterker worden of afvallen dan kan suppletie je daar dus bij helpen.

Tim (bewerkt)_edited_edited.png
Detox

Er is suppletie die specifiek de schoonmaakprocessen in het lichaam bevorderd en dus ingezet kan worden om te detoxen. Dit is belangrijk als je je lichaam optimaal wil laten funktioneren. Een vervuilt lichaam kan nooit optimaal worden. Daarom is een goede detox essentieel.

Weefselherstel

Om een cel goed te laten funktioneren moeten de fysiologische processen in de cel goed verlopen. Dat is precies wat suppletie doet en kan daarom de cellen laten herstellen van de opgedane schade. Dit proces noemen we weefselherstel.

Onderhoud

Nadat het lichaam is schoongemaakt, de cellen weer herstelt zijn moet je ze onderhouden.

Dit doe je in eerste instantie middels gezonde voeding, maar dit kun je ondersteunen door naast je voeding ook suppletie te gebruiken.

Wat is de beste manier

Wij hebben ons over de afgelopen 20 jaar verdiept in het optimaliseren van het lichaam en dus ook het gebruik van suppletie. We ontdekten dat er een manier is om suppletie in te zetten die zowel schoonmaakt, herstelt en onderhoud. Hierdoor worden mensen weer gezonder, maar ook kunnen ze afvallen zonder ‘ jo-jo effect’!

Gemak: De suppletiepakketen

Om het u makkelijk te maken hebben wij de suppletie die nodig is om weer optimaal te worden alvast voor u in een pakket gedaan. Hoe werkt het:

 

  1. U begint met het Detox pakket. De detox duurt 1 maand. Alle suppletie daarvoor benodigd zit in 1 doos met gebruikshandleiding.

  2.  Gevolgd door het Herstel en Onderhoudspakket. Deze duurt 3 maanden. Alle suppletie daarvoor benodigd zit in 1 doos met gebruikshandleiding.
     

  • Het herstel en Onderhoudpakket kunt u het hele jaar blijven gebruiken,  het is echter wel raadzaam om minstens 1x per jaar een de detox van 1 maand te doen.

  • Al onze suppleties  zijn door de Europese Commissie goedgekeurd als aanvullende behandeling van volwassenen

  • U kunt deze pakketten vinden in onze E-shop.

bottom of page